|文章作者：penyou 文章来源：高考英语网 点击数： 更新时间：2008-11-19||
61. Dear Molly,
I have a problem. My parents are always talking to me about studying. They want me to study harder so I can go to a good school. I know studying is very important, but my parents put too much pressure on me. How can I explain to my parents that I need some free time?
62. Dear Molly,
My best friend Tony is a nice young man, but he has a bad habit. He is always late. No matter where he is going to what he is doing, he is never on time. Once he turned up thirty minutes late for a meeting! What can I do to break him of this bad habit?
63. Dear Molly,
I have a new roommate named Louis. He is a good friend of mine, but he is driving me crazy because he is very untidy. He leaves his dirty clothes everywhere, and he never makes his bed. I am extremely neat. What can I do?
64. Dear Molly,
My cousin plays computer games a lot and he keeps on talking to me about various games. I don’t have any interest at all, but I find it difficult to stop him without hurting his feelings. Would you kindly give me some advice?
65. Dear Molly,
I’m feeling upset these days because the result of my last English exam was not as good as I had expected. My teacher comforted me, saying “Don’t worry. You can do better next time. ” But I’m still feeling bad. I need your help.
61. C。为细节理解题。根据关键词pressure, parent与C项ask them far one day off each week to do what you want to do一致。
62. B。为细节理解题。根据关键词late与B项set his clock 15 minutes ahead一致。
63. A。为细节理解题。根据关键词roommate, untidy与A中的housekeeping一致。
64. D。为细节理解题。根据关键词plays computer games，talking与D项中talking, relax 一致。
|| 网站地图 | 关于我们 | 版权申明 | 设为首页 | 加入收藏 | 会员中心 | 取回密码 | 友情链接 | 用户留言 | 管理登录 ||